2016-08-04 00:43:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Jó üzleti lehetőségek adódhatnak ma

Napi horoszkóp augusztus 4-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll, ez főleg a karrierjére és a pénzügyeire van jó hatással. Egy konzultáció a bankkal sok mindent tisztázhat, és ebből csak előnye származhat. Vigyázzon, a nagylelkűségével egyesek visszaélhetnek!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A pénzügyekben váratlan fejleményekre számíthat, ez negatív és pozitív fordulat egyaránt lehet! Ha veszteség éri, akkor minden találékonyságára szükség lehet, hogy kimásszon a gödörből. Szerencsére ma mindenre megtalálja a legjobb megoldást!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma több kisebb bosszúság is érheti, ráadásul most az egészségi állapota sem a legjobb. Lassítson egy kicsit, lazítson, ha teheti! A párjától kérjen tanácsot, ha olyasmivel találja szemközt magát, amit nem tud egyedül megoldani.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma többen is a segítségét érik, legyen megértő velük! A pontatlan megfogalmazás, a félreértés most több problémát is okozhat, figyeljen erre! Főleg akkor válogassa meg a szavait, ha a munkatársaival beszél.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A túláradó érzések hatására ma olyasmit ígér valakinek, amit biztosan nem fog tudni betartani. Jó lenne ezt elkerülni, mert az illető később a fejére olvashatja, amit mondott. Főleg a párkapcsolatában kerülje el, hogy olyasmibe is belemenjen, amit nem akar igazából.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Jó üzleti lehetőségek adódhatnak ma, ne szalassza el a lehetőséget. Igazán szerencsés napnak néz elébe, csak járjon nyitott szemmel és füllel. Vigyázzon, valaki a környezetében ön ellen dolgozik, talán a pozícióját szeretné megszerezni az illető.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A pénzügyi problémái kezdnek kezelhetetlenné válni. Kérjen tanácsot egy barátjától a hiteleit illetően. Lenne jó megoldás, csak utána kellene járnia! Egy családtagja is tudna önnek segíteni a szorult helyzetében.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Érzelmekben gazdag ez a nap, a kedvese komoly meglepetést tartogat az ön számára. A munkahelyén is jó a légkör, egy problémával kapcsolatban többen is a segítségére lesznek. Most érezheti, hogy mennyien szeretik.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Energikus hangulatban ébred, de szüksége is lesz az erejére. Régóta halogatott egy feladatot, amely most hirtelen a nyakába szakad. Vágjon bele a munkába, ezzel a feladattal már nem lehet tovább várni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Több olyan feladata lehet ma, ami rugalmasságot igényel öntől - ez pedig nem az erőssége... Ne ragaszkodjon makacsul az eredeti terveihez! Ha elakad valamivel, kérjen a főnökétől segítséget!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A hivatalos ügyek intézését halassza máskorra, erre nem alkalmas a mai nap. Foglalkozzon inkább a rutinfeladatokkal, és ha lehet, menjen egy kicsit korábban haza. Szüksége lenne a kikapcsolódásra!

Halak: II. 19. - III. 20.
Meghívást kaphat egy régi ismerősétől, fogadja el! Bár eleinte nem lesz túl sok kedve a találkozóhoz, végül remekül fogja érezni magát. Az illető még a segítségére lesz a jövőben, úgyhogy hasznos is, ha tartja vele a kapcsolatot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: